Nieuwsflits

 

Internationale Veteranen dag 2021

 

Op 18 september 2021 is er ter ere van Veteranen dag 2021 een mooie (kleine) herdenking bij War Cemetery Brunssum gehouden.  Tijdens deze herdenking was er een muzikale bijdrage van Happy Hendrix. Tijdens deze muzikale bijdrage is er een kranslegging gedaan door: De Veteranen Brunssum, Gemeente Brunssum, British army Veterans reservisten kameradschaft Duisburg

en de stichting War Cemetery.

 
 

Tijdens de introductie door Angela Lust zijn Ruud Scholten en Phil Lord herdacht. Welke beide voor de Veteranen Brunssum veel betekend hebben.

 
     

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van: Brunssum War Cemetery (www.warcemetery.nl). Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

1) Brunssum War Cemetery spant zich in om de inhoud van haar webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

2) Brunssum War Cemetery verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de gebruiker van de webpagina.

3) Brunssum War Cemetery is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

4) Brunssum War Cemetery mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Brunssum War Cemetery is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

5) Brunssum War Cemetery is niet verantwoordelijk voor eventuele aan de webpagina gekoppelde bestanden (links) van derden.

6) Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

7) Brunssum War Cemetery behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Brunssum War Cemetery de toegang tot de webpagina monitoren.

8) U zal Brunssum War Cemetery vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen. Inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina.


© mr. F.J. Van Eeckhoutte, ICT/IE-advocaat, Amersfoort, www.vaneeckhoutteadvocaten.nl