Log in
storey01

Bezoek uit Schotland - 12 sept 2017

Vandaag hadden wij Dhr en Mevr Storey te gast in Brunssum. Dhr Storey bezocht het graf van zijn vader op Brunssum War Cemetery.

kenbat01
kenbat02
kenbat03
kenbat05

Naar de Slagvelden - 10 sept 2017

Battlefield Tour (Battle for Geilenkirchen) met familieleden "Dhr en mevr Short". Dit onder leiding van onze fantastische gids Harold Apps.

KROONM01

Majoor Marco Kroon is eregast tijdens onze 2e internationale veteranendag in Brunssum.

Marinus Johannes (Marco) Kroon ('s-Hertogenbosch, 15 juli 1970) is een Nederlands officier met de rang van majoor bij de Koninklijke Landmacht en de eerste militair sinds 1955 die is onderscheiden met de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding van Nederland. Hij kreeg die onderscheiding in 2009 voor moedig optreden en leidinggeven als officier bij vuurgevechten in Afghanistan.

vet02

Internationale veteranendag  Zaterdag 16 september 

10.00 aanmelden veteranen  11.00 herdenking mmv Harmonie de Bazuin tevens krijgen enkele Libanon veteranen een insigne.  12.45 start parade  13.15 start activiteiten  Met medewerking van Party in progress DEE styling wonna.nl  Veteranen lopen in de parade met medewerking van de muziekkorpsen Fanfare Harpe Davids Treebeek en Schutterij St. Gregorius de Grote Brunssum  Ook is er een peloton van de Nato Brunssum Allied Joint Force Command Brunssum

Extra aandacht voor het thuisfront!!  Een stormbaan, Schminken en glitter tattoo's, Elsa en sergeant Lanterfant, op de foto met een papegaai, een mini make-over voor de partners.

2 mooie dagen voor iedereen woonachtig in Zuid-Limburg Brunssum Heerlen Landgraaf Kerkrade Onderbanken Nuth Voerendaal (gemeente) Sittard Maastricht Geleen

Met speciale dank aan onze sponsoren!

vet01

Tour of Duty in concert  Vrijdag 15 september  20.00 uur  Brikke Oave Brunssum 

Kaarten zijn nog te bestellen.  Veteranen € 6,00 pp incl. 1 consumptie  Anderen € 11,00 pp incl. 1 consumptie  Kaarten bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Of bij de Brikke oave Grandcafe Koninklijke Landmacht Dennis Kroon Ingrid van den Nieuwenhuizen Music VeteraneninstituutVeteranendag Fanfare 'Bereden Wapens'

king01

31 mei 2017 - 50 jaar NATO HQ Brunssum

Onze voorzitter Ruud Scholten (rechts) in gesprek met Koning Willem Alexander, dit samen met zijn kameraden van Veteranen Brunssum, waarvan hij tevens bestuurslid is. Generaal Farina, de Commandant van JFCB Brunssum (Nato HQ) staat geheel links.

veralynn100

20 maart 2017 - Vera Lynn 100 jaar

Onze voorzitter viert samen met zijn vrienden Eugene Wiering en Wim Seelen de 100ste verjaardag van Dame Vera Lynn in Londen. Uiteraard wordt Dame Vera thuis nog even gefeliciteerd door het drietal. "Till We Meet Again"

Log in or Sign up